Hârtie și consumabile

Vă propunem o gamă completă de produse de papetărie și birotică necesare pentru buna desfășurare a activității dintr-un birou: sisteme de afișare, instrumente de scris, tehnică de birou, produse din hârtie, articole de organizare și arhivare, consumabile imprimante, accesorii copiatoare și imprimante etc.

La noi veți găsi toate acele accesorii absolut indispensabile desfășurării eficiente a activității într-un birou: perforatoare, capsatoare, foarfece, cuttere, benzi adezive, mape birou, casete bani, rigle, radiere, plicuri, tăvițe și suporți, etichete, formulare comune, ecusoane.

East West SRL vine în ajutorul dvs. cu o multitudine de produse din categoria tehnică de birou: laminatoare și accesorii pentru laminare; accesorii îndosariere și aparate de îndosariat, distrugătoare de documente, ghilotine hârtie etc. Oferim servicii de mentenanță și întreținere pentru echipamentele de calcul (copiatoare, imprimante, faxuri) din dotarea clientului, atât la cerere cât și în urma încheierii unui contract.

Oferim spre închiriere copiatoare, contractul de inchiriere incluzând:

Alte servicii

 
 
Top